Emigracja
Image default
Architecture

Waarom een hondenmand aanschaffen

Bij het kopen van een grote hondenmand, zijn er meerdere opties om te overwegen

Er zijn een paar belangrijke dingen om te overwegen bij het beslissen over de juiste bedden voor grote honden:

Strekken ze zich liever uit, of krullen ze zich op in een bal?

Heeft je hond gewrichtsproblemen of gezondheidsproblemen? Hoe lang is je hond van neus tot staart? Ongetwijfeld, grotere rassen hebben grote hondenkussens nodig – er moet genoeg ruimte zijn voor hen om zich uit te strekken, op te krullen, op hun rug te rollen, of te slapen als superman!

Kunnen Grote Hondenkussens Te Groot Zijn?

Dat kunnen ze zijn – maar nogmaals, het draait allemaal om de persoonlijkheid van je pup!

Kleinere honden moeten zich kunnen uitrekken, maar ook zich veilig, knus en lekker gedekt kunnen voelen dus een enorme hondenmand die veel te groot is kan het moeilijker maken voor hen om zich te vestigen.

Ook honden met lichaamsproblemen, vooral oudere honden, vinden het vrij moeilijk om over een hondenmand lip te klimmen, dus een platte hond matras is een veel betere optie.

De waterdichte orthopedische hondenmand is een geweldige keuze en biedt een geavanceerd traagschuim matras bed met een machinewasbare hoes en gestructureerde zijkanten.

De meeste honden willen dat een bed groot genoeg is om veel ruimte te hebben om te manoeuvreren, zonder dat het zo groot is dat het tochtig wordt.

Vergeet niet dat pups zijn pakdieren en de meeste houden van ervan om knus te liggen, dus als hun bed is een beetje groot, denken over het toevoegen van een hondendeken of kussen om het gevoel comfortabeler!

 

Een goede hondenmand ondersteunt gewrichten

Als honden leeftijd, ze kunnen problemen zoals artritis, heupdysplasie, en andere gezamenlijke problemen te ontwikkelen. Om te helpen met deze problemen, een ondersteunende hond bed is noodzakelijk om het lichaam van jouw hond kussen en bieden verlichting van de pijn in verband met leeftijdsgerelateerde gezondheidsproblemen. Een comfortabele hondenmand ondersteunt ook de gewrichten van ontwikkelende pups, waardoor een goede nachtrust wordt gegarandeerd.

Bedden die speciale in elkaar grijpende vulmaterialen bevatten, zorgen ervoor dat het bed zacht, ondersteunend comfort biedt voor het lichaam van je hond, met name de gewrichten. Dit houdt pijn voor oudere honden met artritis tot een minimum ‘ s nachts en tijdens dutjes gedurende de dag.

 

Goede bedden zorgen voor een betere slaap

Honden, net als mensen, hebben goede kwaliteit slaap nodig om gezond te blijven. Niet alleen dat, maar een goede nachtrust verbetert het geheugen van uw hond en kan zelfs de hond slimmer te maken, volgens een studie gepubliceerd in een 2017 editie van Wetenschappelijke Rapporten. Dat komt omdat wanneer honden nieuwe commando ‘s leren, ze de neiging hebben om beter te doen in het herhalen van deze commando’ s wanneer ze goed slapen. Immers, wanneer pups goed uitgerust zijn, hebben ze meer energie te besteden aan het leren.

Net als mensen hebben honden ook een goede nachtrust nodig om gezond te blijven. Dit is vooral belangrijk voor oudere honden en grotere rassen die behoefte hebben aan een beetje meer slaap dan hun jongere, kleinere tegenhangers. Een gezellig bed dat hun lichaam kussens moedigt pups aan om te gaan slapen en om de hele nacht te slapen.

Je Pup heeft een plek nodig om te ontspannen

Een gezellige hondenmand moet een oase voor uw hond zijn, weg van de drukte van je huis. Honden zijn hol dieren dus ze waarderen het hebben van een plek waar ze kunnen ontspannen.

Je zult willen kiezen voor een goede hondenmand dat is een geschikte maat voor uw pup. Uiteraard hebben grote honden grotere bedden nodig dan kleine. Dit zorgt ervoor dat uw hond metgezel heeft meer dan genoeg ruimte om uit te rekken en snooze. Je kunt zelfs het bed in de krat van je pup plaatsen. Op die manier geeft het je trouwe vriend een knusse verstopplek om rond te hangen als ze zich gestrest voelen.

 

Goede hondenmanden zijn gemakkelijk schoon te maken

Honden kunnen sporen in veel vuil en ongedierte zoals vlooien dus het is belangrijk dat u gemakkelijk kunt reinigen hun hondenmand. Ga op zoek naar een goede hondenmand met een afneembare hoes die u makkelijk wekelijks in de was kunt gooien. Dit helpt om hondenhaar, huidschilfers en ziektekiemen tot een minimum te beperken.

Je wilt ook een bed dat zelf wasbaar is in de machine en droogbaar. Dit is vooral belangrijk voor oudere honden die kunnen hebben incontinentie problemen en jonge pups die nog zindelijkheidstraining.

Laten we eerlijk zijn – je houdt van het gevoel van vers gewassen beddengoed, en dat doet je hond ook. Het hebben van een schone plek om te slapen is belangrijk. Als het bed zelf is eenvoudig te verzorgen, zal het breken om vers te houden voor je pup.

Op zoek naar een leuke hondenmand voor je trouwe viervoeter? Ga dan snel naar de online winkel van Happy Animal.