Emigracja
Image default
leisure and Hobby

Tuinkabouters vrolijken je tuin weer op!

Corona, als je de krant openslaat lees je niet anders. Als je de tv aanzet, zie je niet anders. En als je op je facebook rond neust, is het ook de topic van de maand…

Iedereen heeft het erover. Corona! Je kunt er ook niet aan ontkomen. Zelfs als je de ziekte niet krijgt, zul je er op de een of andere manier mee te maken krijgen. Is het alleen al om voortaan in quarantaine te moeten leven. In Nederland zijn de maatregelen nog vrij mild. Maar toch is het voor veel mensen flink wennen. Het valt namelijk niet mee dat als je gewent bent om te gaan en staan waar je maar wilt, je nu toch eigenlijk alleen nog maar thuis mag vertoeven…

Feestjes en uitstapjes, alles is geanulleerd. Er rest ons niets dan ons daar maar bij neer te leggen. We blijven dit jaar thuis, maar zorgen er natuurlijk wel voor dat de sfeer thuis dan wel heel gezellig is. Hoe we dat doen? Nou met leuke woonaccessoires en tuindecoratie natuurlijk!

Ikzelf ben helemaal dol op kabouters, dus je begrijpt het natuurlijk al. Dit jaar wordt mijn tuin een echt kabouter dorp. Ik zet een vissende kabouter bij de vijver. Een paar middelgrote tuinkabouters rondom de houten molen. En her en der zet ik een tuinkabouter neer tussen de struikjes. Aangezien ik dit jaar weinig visite verwacht is een fluitende tuinkabouter nu niet echt een toevoeging. Maar een kabouter met solar verlichting is wél leuk. Deze geeft immers licht op de lange zwoele zomer avonden. Waarin je met je gezin misschien toch nog tot laat in de tuin zit.

Wil jij ook je tuin opvrolijken met tuinkabouters? Kijk dan eens online! Er zijn veel webshops die deze kleine sprookjesfiguren verkopen. En als je online koopt, hoeft je ook de deur niet uit. Wel zo veilig in deze tijd, toch?