Emigracja
Image default
Management

Low budget startup ideas

 

Low budget startup ideeën

 

HVAC

HVAC staat voor Heating, ventilation, and air conditioning — en het doel van HVAC-diensten is om thermisch comfort te bieden (hetzij om te koelen of te verwarmen) en een aanvaardbare luchtkwaliteit binnenshuis.

 

De meeste HVAC-bedrijven in het land zijn gespecialiseerd in de reparatie en het beheer van airconditioning- en koelingsapparatuur. In de Filippijnen, waar het weer zeer warm en vochtig kan zijn, zijn airconditioningsystemen belangrijk, zodat diensten die deze systemen kunnen onderhouden en repareren noodzakelijk zullen zijn.

 

Ontsmettingsdiensten (Covid-19)

Onszelf schoon houden in deze tijden (pandemie) is cruciaal en van het grootste belang. Daarom is er op dit moment veel vraag naar bedrijven die professionele reinigings- en ontsmettingsdiensten leveren. Zij kunnen ervoor zorgen dat plaatsen, apparatuur en andere voorwerpen en locaties die voortdurend moeten worden gebruikt, naar behoren worden gereinigd om de verspreiding van het virus te voorkomen. 

 

Landelijke bank

Voordat u dit idee te belachelijk vindt: wist u dat het minimumkapitaal om een plattelandsbank te beginnen in de 5e of 6e klas Filippijnse gemeenten slechts 5 miljoen peso’s bedraagt?

 

Dat is juist. Er zit echter een addertje onder het gras. Het oprichten van een bank in de Filippijnen is een moeizaam proces6. Afgezien van de enorme hoeveelheid papierwerk die moet worden verricht, moet u aan veel eisen voldoen.

 

Bovendien moet een plattelandsbank binnen 8 maanden na ontvangst van de kennisgeving van goedkeuring van de Monetaire Raad/Gouverneur voor het eerst in bedrijf worden gesteld. Anders wordt de bevoegdheid om een bank te starten automatisch ingetrokken.

 

Makelaarsbedrijf

In principe lost een makelaar tegen betaling de problemen van zijn klanten op. Zij lenen hun cliënten ook geld voor margintransacties en bieden ondersteuning door informatie te geven over wat er op de handelsplatforms gebeurt. Er zijn verschillende soorten makelaars.

 

Verschillende soorten makelaarskantoren: 

 

Online brokers

 

Bij deze vorm van digitaal beleggen is er online interactie met de cliënt. De belangrijkste voordelen van dit type brokerage zijn beschikbaarheid, snelheid, en lage commissies.

 

Discount makelaars

 

Een effectenmakelaar, zij kopen en verkopen orders maar rekenen een gereduceerd commissietarief.

 

Full-service brokers

 

Dit type makelaardij biedt verschillende professionele diensten aan cliënten, waaronder belastingtips, aandelenonderzoek, beleggingsadvies, enz.

 

Douane Makelaar

 

Een douane-agentschap is goed op de hoogte van internationale en lokale tariefwetten, handelswetten en regelgeving voor de inklaring van geëxporteerde en geïmporteerde goederen. Een douane-inklaring makelaar kan hulp bieden bij het invullen van formulieren en het verzamelen van de nodige documenten voor de inklaring.

 

Hij kan ook helpen bij het berekenen van belastingen en andere vergoedingen. Een douane-inklaring makelaar coördineert met de overheid kantoren en agentschappen namens hun cliënt, en voldoet aan de regelgeving om een snelle en vlotte douane-inklaring proces te vergemakkelijken. Zij helpen ervoor te zorgen klanten kunnen ontvangen hun lading of hebben het verscheept op tijd.

 

Gerelateerd: Top zakelijke diensten in de Filippijnen

 

Evenement planning diensten

Wedding Planner & Coördinator

Een weddingplanner/coördinator is cruciaal voor het succes van een bruiloft. Logistiek, gasten, garderobe, accessoires, kerkbezoeken, uitnodigingen, en al het andere – een goede coördinator zorgt ervoor dat alles soepel verloopt voor, tijdens en na de bruiloft.

 

Bloemschikker/Leverancier

Hoewel de piekverkoop seizoensgebonden is, is er een constante vraag naar bloemen. Als je oog en kennis hebt voor een goede presentatie, kun je bloemschikdiensten aanbieden.

 

Of u kunt de weg van de leverancier bewandelen en producten van bronnen betrekken en ze doorverkopen aan winkels en klanten.

 

Party Planner

Als je graag feestjes geeft, waarom zou je er dan niet aan verdienen? Net als een huwelijkscoördinator zal een partyplanner alle taken en details beheren die nodig zijn om een onvergetelijke dag vol plezier te organiseren.

 

Feestbenodigdheden Bedrijf

Voor een geweldig feest heb je de juiste spullen nodig – ballonnen, tafels, stoelen, versiering, enz. En met Filippino’s die dol zijn op het geven van feesten links en rechts, zul je altijd klanten hebben die bereid zijn te betalen om hun evenementen de volledige feestbehandeling te geven.

 

Verhuur van licht- en geluidsapparatuur

Concerten, feesten, bedrijfs- en privé-evenementen en meer. Licht en geluid tillen evenementen naar een hoger niveau en geven ze een chiquere uitstraling.

 

Met de juiste apparatuur kunt u een verhuurbedrijf voor licht en geluid opzetten voor klanten die hun evenementen willen opfleuren.

 

Organisator of consultant van fun runs en fondsenwervingsevenementen

Als je een passie hebt voor hardlopen, heb je waarschijnlijk al heel wat marathons bijgewoond. Ooit gedacht om er zelf een op te zetten?

 

In het begin klinkt het misschien moeilijk, maar met voldoende onderzoek en zorgvuldigheid kun je een fun run organiseren en er winst mee maken. Je helpt je klanten bij het opzetten van de locatie, het omgaan met sponsors (als ze die hebben), de beveiliging, details van de race, de promotie van het evenement, de toewijzing van het budget en nog veel meer.

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/auto-snel-verkopen-goede-prijs/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/