Emigracja
Image default
Food and Drink

Inspiratie voor pistache en walnoten

De pistache en walnoten zijn allebei populaire noten, maar ze zijn ook verschillend. Hun smaken werken goed samen om een heldere en heerlijke snack te maken. Pistachenoten komen uit het Midden-Oosten en China, terwijl walnoten uit Europa en Noord-Amerika komen. Ze zitten allebei boordevol voedingsstoffen zoals eiwitten en vezels, en antioxidanten die je lichaam helpen beschermen tegen ziektes – en ze zijn nog lekker ook!

De smaken van de pistache

Pistachenoten zijn heerlijk. Ze zijn een beetje nootachtig en een beetje zoet, maar ze zijn ook veelzijdig. Je kunt ze gebruiken in desserts, hartige gerechten en drankjes, zelfs in snoepjes! Als je je dessertrecepten wilt opleuken of wat extra smaak wilt toevoegen aan je volgende cocktailparty (of als je gewoon zeker wilt weten dat iedereen weet hoeveel je van pistachenoten houdt), probeer dan de toevoeging van de pistache en walnoten!

Walnoten en meer

Walnoten zijn een goede bron van omega-3 vetzuren, die helpen om het cholesterolgehalte te verlagen. Omega-3 vetzuren verminderen ook ontstekingen, waardoor u langer kunt leven.

Walnoten zijn een uitstekende bron van eiwitten en vezels. Ze bevatten alle negen essentiële aminozuren (de bouwstenen voor spierweefsel), evenals vitamine E, die helpt beschermen tegen schade door de zon en uw immuunsysteem ondersteunt door de stressresponsfuncties in uw lichaam te verminderen wanneer u wordt blootgesteld aan bacteriën of virussen; antioxidanten zoals bètacaroteen; fosfor; magnesium; selenium – allemaal essentiële voedingsstoffen die gezonde botten ondersteunen!

De smaken van pistache en walnoot zijn zo heerlijk, dat ze in elke keuken thuishoren. Dat is een feit! En hoewel we weten dat veel mensen het hierover niet met ons eens zullen zijn (en we respecteren uw mening), gaan we toch door en zeggen het: Het is waar!

Je gelooft het misschien niet op het eerste gezicht, maar de combinatie van deze twee ingrediënten is zo lekker samen dat je ze zo snel mogelijk zelf moet uitproberen. Misschien ben je wel verbaasd over hoe lekker ze zijn – of misschien wel helemaal niet. Deze noten zijn zo lekker, ze horen in elke keuken thuis. Bestel ze eenvoudig via onze noten groothandel horecanoten.

https://www.horecanoten.nl/