Emigracja
Image default
Architecture

Easy as one, two, three

De nieuwe Easywalker Buggy is gemaakt om op te vallen! Het is een modieuze buggy waar je trots op zult zijn. In de wereld van de utilitair uitziende kinderwagens, valt deze buggy op met zijn verfijnde textiel, mooie kleuren en kunstlederen details. En mocht je denken dat het bij deze buggy alleen om het uiterlijk gaat, dan kan ik je met plezier vertellen dat hij gemaakt is met ongeëvenaarde kind-comfort functies. De Easywalker buggy is geschikt voor pasgeborenen en heeft alle functies die je in een compacte kinderwagen zou willen hebben.

De zitting

De zitting van de Easywalker buggy is ruim en hoog. Hij is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 20 kg. De rugleuning van de zitting is 19,5 inch en de kap is maar liefst 27 inch hoog! Dat geeft meer hoofdruimte dan de meeste wandelwagens op de markt, wat betekent dat zelfs oudere peuters in deze wandelwagen passen zonder dat de kap op hun hoofd zit.

De zitting kan met één hand worden versteld, wat mijn favoriete verstelmechanisme is. Hij kan in 4 standen worden gezet, waaronder helemaal plat, waardoor hij geschikt is voor pasgeborenen en kinderen zich comfortabel kunnen uitstrekken voor dutjes.

De rugleuning van deze buggy is stijf en biedt een goede ondersteuning voor de rug. Veel paraplu buggys op de markt zijn gemaakt met een hangmat achtige rugleuning, die mijn kinderen verafschuwen. Dit is alles wat je kunt verwachten bij het aanschaffen van een Yoyo Babyzen Buggy. De buggy heeft ook een beensteun. Deze is verstelbaar via twee kleine hendeltjes aan de onderkant.

 

Baldakijn

De Easywalker buggy is uitgerust met een XL zonnekap. Er is een extra uitritsbaar gedeelte, en wanneer volledig uitgetrokken, biedt de kap uitstekende bescherming tegen de elementen. 

Aan de achterkant van de kap zit een kijkvenster van vinyl. Het zit verder naar achteren dan bij de meeste kinderwagens, waardoor het een beetje lastig is om de baby te zien als het zitje rechtop staat. Het is nuttiger als het zitje in de achterste stand staat.

Er zijn ook twee ventilatie inzetstukken van gaas voor een betere luchtstroom. De stoffen flap aan de achterkant van de kap kan op een warme dag worden opgerold en met een drukknoop op zijn plaats worden gehouden.

Textiel/kwaliteit 

Zoals eerder vermeld, is het textiel van de Easywalker buggy prachtig! Alles, van de buitenstof van de wandelwagen en de zitting tot de kunstlederen handgrepen en het geborstelde aluminium frame, straalt kwaliteit uit.

De zitting is goed gewatteerd en bekleed met zachtere, gezelliger stof. Afhankelijk van de kleur van de buitenkant van de kinderwagen, is de zitting heather grijs of charcoal. De beensteun is ook bekleed met een duurzamere stof die gemakkelijker schoon te maken is. Serieus, dit is een buggy waar je je ogen niet vanaf kunt houden!

Harnas 

De buggy is uitgerust met een zeer gebruiksvriendelijke, 5-punts gordel. De bovenste riempjes en onderste riempjes zitten vast aan dezelfde clip, dus er is geen mogelijkheid om hem als 3-punts gordel te gebruiken.

De schouderbanden zijn bevestigd met een klein elastiekje, waardoor ze niet naar beneden kunnen glijden. Het is een klein detail, maar het maakt een verschil!

Chicco heeft ervoor gezorgd dat de sluiting heel gemakkelijk is om te openen en te sluiten voor een volwassene, maar een uitdaging voor een jong kind. Je moet de clip op twee plaatsen tegelijk inknijpen, en daar zijn jonge kinderen niet handig genoeg voor.

https://www.babyfoonplaza.nl/blog/welke-kinderwagen-moet-ik-kiezen/